arrow_back

Nieuw Elan lanceert ideeën box op eigen website


Op de nieuwe website van Nieuw Elan staat sinds kort een ideeën box. In deze box zitten natuurlijk geen ideeën van Nieuw Elan. Het is juist de bedoeling dat inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn hun ideeën in deze virtuele box stoppen.

Nieuw Elan heeft  haar verkiezingsprogramma vooral op hoofdlijnen omschreven. Dat past bij de filosofie van de lokale partij: ‘Nieuw Elan vormt haar mening over alle voor de gemeente relevante onderwerpen op basis van inhoudelijke kennis van zaken, voortschrijdend inzicht en signalen vanuit de inwoners.’

Een goede manier om signalen van inwoners te verzamelen is om naar ‘de mensen’ toe te gaan. Het kan echter ook met een online ideeën box. Alle ideeën die door inwoners worden ingezonden, worden zorgvuldig gelezen en gewogen. Zijn er veel inwoners met eenzelfde idee, dan is duidelijk dat Nieuw Elan met zo’n idee aan de slag gaat. Maar, Nieuw Elan is ook heel blij met een briljant idee waar verder niemand aan heeft gedacht.

Hoe werkt de ideeën box?
Het is heel eenvoudig om een idee in te dienen. Je gaat naar de website www.nieuwelan.nl. Daar klik je op de tab ‘ideeën box’. Je vult je naam en mailadres in én je omschrijft zo duidelijk mogelijk jouw idee. 

Foto 1: Nieuw Elan vaart mee tijdens de Alphense Gondelvaart
Foto 2: Nieuw Elan bezoekt inwoners op de Boskoopse markt



Reacties

Locatie