arrow_back

Aanvraag Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo)


Vanaf heden kunnen ondernemers de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) aanvragen. Deze regeling is bedoeld voor zzp’ers en zelfstandig ondernemers die in financiële problemen komen door de coronacrisis. 

Online aanvragen 
Het digitale aanvraagformulier staat op de website www.alphenaandenrijn.nl/tozo. Door het invullen van dit aanvraagformulier, doen ondernemers een beroep op de Tozo. 

Voor de hoogte van de uitkering maakt het niet uit wanneer de aanvraag wordt ingediend. Binnen vier weken zal de gemeente uw aanvraag toetsen aan de criteria en afhandelen. 

Wethouder De Jager: ‘Het zijn zware tijden voor veel ondernemers. We begrijpen dat mensen zich zorgen maken over het voortbestaan van hun onderneming. Samen doen we er alles aan om de ondernemers voor wie het werk nu stil ligt of veel minder is te ondersteunen met verschillende steunpakketten. Voor zelfstandig ondernemers is er gelukkig de Tozo regeling. Deze regeling wordt uitgevoerd door de gemeente. Met deze regeling willen wij u helpen om de coronacrisis het hoofd te bieden. Ik hoop dat u deze periode in goede gezondheid te boven komt. 



Reacties