arrow_back

Advies over scheiden, mediation of erfrecht? Kom naar de Dag van het Familierecht


Voor mensen met vragen over echtscheiding, mediation of erfrecht organiseert Berntsen Mulder Advocaten ook dit jaar weer de gratis Dag van het Familierecht. Deze vindt plaats op 18 maart.

Specialisten van het Alphense advocatenkantoor zijn beschikbaar voor een adviesgesprek, op kantoor óf online. Komt 18 maart niet uit, dan is een afspraak op een ander moment ook mogelijk. Een afspraak maken kan via tel. 0172 - 42 71 95 of www.praatmeteenadvocaat.nl.

Wanneer mensen een echtscheiding overwegen, roept dat tientallen vragen op. Bij de ouders, maar ook bij de kinderen. Niet zo vreemd, aangezien het een situatie is die (meestal) maar één keer in het leven voorkomt. Een specialist op het gebied van familierecht kan in de meeste gevallen direct een bruikbaar advies geven. Maar voor veel mensen is de drempel om naar een advocaat te stappen nog altijd heel hoog.

Betrokken begeleiding

Familierechtadvocaat Nieke Schreurs: “Met de Dag van het Familierecht willen we de drempel verlagen om naar een advocaat te stappen. We vinden het belangrijk dat mensen de juiste informatie en begeleiding krijgen bij een echtscheiding. We willen ook uitleg geven over de verschillende oplossingen die er zijn. Zo is mediation vaak een serieuze optie. Tevens kunnen mensen langskomen – of online afspreken – om advies te krijgen over het erfrecht.”

Op de foto: advocaten Ans Verhaar, Lisanne van Wassenberg, Nieke Schreurs en Jacomien Kapteijn. Deze foto is gemaakt voor de coronacrisis.



Reacties

Locatie