arrow_back

Afsluiten met solo en een klapper: Alphense band No Harm gaat viral


De band No Harm is al jaren een begrip in Alphen, maar sinds zondag kennen veel meer Nederlanders de Alphense band. Op Dumpert verscheen toen namelijk een video van een gitaarsolo van No Harm, wat afliep met een ware 'klapper'.

Dat de bandleden van No Harm echte podiumbeesten zijn was al bekend, maar daar gaven ze afgelopen weekend een twist aan. De Alphense band mocht weer op het podium klimmen voor een optreden tijdens het Uit Je Pandemie Festival dat plaatsvond op De Werf in Alphen. Met de rocknummers die ze ten gehore brachten was het een feestje.

De afsluitende solo van gitarist Mike Schuurman werd gefilmd door het aanwezige publiek, maar dat moment verliep wat anders dan iedereen had verwacht. De gitarist maakte letterlijk een klapper en viel van het podium. De video werd zondag geplaatst op Dumpert en ging vervolgens viral. “Prima afsprong, landing heeft nog wat trainingsuren nodig” en “Mooie poging tot een stagedive, maar de volgende keer maar richting het publiek springen”, klinken de reacties.

Heb je de video nog niet gezien? Check deze dan hieronder. Het is bij ons niet bekend of Schuurman iets aan de val heeft overgehouden.



Reacties