arrow_back

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag


Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.

In eigen huis won Alphense Boys met 2-0, maar het is RKAVV dat nog meedraait bovenaan en niet Alphense Boys. De Leidschendammers staan vierde met een achterstand van zes punten op koploper Hollandia en de ploeg van trainer Hein van Heek neemt de zesde positie in met vier punten minder dan RKAVV. Bovendien staat de opponent van zondag met zeventien uit acht bovenaan in de stand van de tweede periode. Daarin werd pas ėėn keer verloren.

Een club in vorm dus, en dat kan van Alphense Boys niet worden gezegd. RKAVV heeft ook nog eens de meeste doelpunten gescoord in de Hoofdklasse A. Uitslagen als 8-5 tegen Emmen en 7-3 tegen MSC tikken wat dat betreft aardig aan. RKAVV verloor thuis alleen van Hollandia en won verder alles. Alphense Boys wist buiten Alphen alleen van HBS en Velsen te winnen. Opmerkelijk is dat de Boys als enige in deze klasse nog geen enkele keer gelijkspeelden.



Reacties