arrow_back

Alphenaar Bjorn Remmerswaal neemt het stokje over van Jack Plooij


Alphenaar Bjorn Remmerswaal neemt vanaf nu het stokje over van Formule 1 pitreporter Jack Plooij. Niet als pitreporter, maar als nieuwe host van het groeiende YouTubekanaal RaceMakkers.

Wekelijks racen bij RaceMakker bekende Nederlanders online met F1 2020 tegen elkaar, waar plezier maken centraal staat. Hoewel Plooij het stokje heeft over gedragen aan Remmerswaal, zal hij regelmatig aanschuiven als Racemakker om zijn mooie verhalen met de YouTube abonnee te delen.

Bij bekende Nederlanders zoals Andy van der Meijde, Gaston Starreveld, Frans Duijts, Ferri Somogyi en Influencers/YouTubers Chahid Charrak (Dutch Performante) en Mick Schellens (MickvanYouTube), is er door RL Racing een race simulator bij deze racemakkers thuis geplaatst om samen te racen. In totaal doen er ongeveer tien BN’ers mee en er is elke week een gast rijder in hotel Huis Ter Duin in Noordwijk. Remmerswaal host elke dinsdag om 20:30 uur de live-uitzendingen op het YouTube kanaal RaceMakkers.

Remmerswaal timmert hard aan de weg als presentator. Naast het hosten van RaceMakkers is hij al te zien als presentator bij Inside Esports, dat samenwerkt met de Keuken Kampioen Divisie en het spel Rocket League. Dat programma wordt onder andere uitgezonden op ESPN, YouTube en Twitch. Sinds kort heeft Remmerswaal ook een eigen radioshow op Unity.nu, waar hij elke zaterdag en zondag te horen is van 10:00 tot 12:00 uur. Ook was hij afgelopen jaar te zien in de film Whitestar met Britt Dekker en Tim Douwsma. Hierin had hij een rol als, hoe toepasselijk ook, presentator.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door @RaceMakkers (@racemakkers)Reacties