arrow_back

Alphense horecagelegenheden staan tegenover elkaar op de bowlingbaan


Na ruim anderhalf jaar wachten was het op 4 oktober eindelijk weer zover. Een nieuwe editie van het horecabowlen. Ruim 160 horecatijgers uit Alphen en omstreken gingen de strijd aan voor de titel 'beste horeca bowlingteam'.

De organisatie was in handen van Bowling Alphen. Bobs Latin Mexican, Bij Hen, Koeien en Kaas, Ouderwets SamSam, Proto, Schaapskooi, Sportsbar Ter Aar, Sunset Beachbar en Wet 'n Wild waren de horecagelegenheden die de strijd met elkaar aangingen op de bowlingbaan. 

Van een echte strijd was echter geen sprake, want het was duidelijk dat de gezelligheid voorop stond. Dat werd al gauw duidelijk toen na de eerste ronde, door enthousiaste deelnemers, het restaurant werd verbouwd tot een dansvloer. Na een korte prijsuitreiking voor de eerste ronde, ging ook de tweede ronde van start. De muziek ging wat harder, discolampen gingen aan en op de gecreëerde dansvloer waagden de eerste mensen een dansje. Een gezellige avond voor de deelnemende horecatijgers.

De top 3 van de eerste ronde:

1. Bobs Latin Mexican
2. Koeien en Kaas
3. De Schaapskooi

De top 3 van de tweede ronde:

1. Wet 'n Wild
2. Sunset Beachbar
3. Sportsbar Ter Aar

Bobs Latin Mexican mag zichzelf na een ruime winst 'beste horeca bowlingteam' noemen en heeft de wisselbeker in handen. Gezien het enthousiasme, de gezelligheid en de positieve reacties zullen de horecateams snel weer gaan strijden voor de beker.



Reacties

Locatie