arrow_back

Archeon en Avifauna genomineerd voor Leukste uitje van Zuid-Holland


Leuk nieuws voor Museumpark Archeon en Vogelpark Avifauna! Beide parken zijn genomineerd voor het leukste uitje in de provincie Zuid-Holland. Dé publieksprijs namens 4,5 miljoen ANWB leden.

Gezellig eropuit met het gezin of met vrienden hebben we een tijdje moeten missen, maar eindelijk kan het weer. Maar wat is nou het leukste uitje? Om dat te bepalen roept de ANWB al hun leden op om van 21 juli tot en met 31 oktober 2021 te stemmen in de verkiezing 'Leukste uitje van Nederland'. Jouw stem maakt verschil en toont ook direct je steun aan jouw favoriete uitje. 

De verkiezing is opgedeeld in twee categorieën: Leukste uitje van Nederland (uitjes met minimaal 450.000 bezoekers per jaar en een landelijk karakter) en Leukste uitje van de Provincie. Museumpark Archeon en Vogelpark Avifauna zijn beide genomineerd voor het Leukste uitje van de Provincie Zuid-Holland. 

Vijf deskundigen op het gebied van dagjes uit vormen samen de vakjury voor de verkiezing Leukste uitje van Nederland. Deze juryleden hebben gezamenlijk de genomineerden per provincie bepaald aan de hand van diverse criteria zoals sfeer, klantvriendelijkheid en prijs/kwaliteit verhouding. Nu is het aan leden van de ANWB om de winnaars te kiezen door hun stem uit te brengen. 

Stemmen op Archeon? Dat kan via deze link.

Stemmen op Vogelpark Avifauna? Dat kan via deze link.Reacties