arrow_back

Art Rooijakkers gespot in De Ridderhof voor televisieopnames


Oplettende Alphenaren die dinsdag door winkelcentrum De Ridderhof liepen was het waarschijnlijk al opgevallen. Art Rooijakkers stond met een filmploeg in het winkelcentrum voor televisieopnames.

Winkelcentrum De Ridderhof is dinsdag het decor voor televisieopnames. Art Rooijakkers, presentator bij RTL4, nam de presentatie op zich. De presentator verzorgt de presentatie bij diverse televisieprogramma’s, waaronder Rooijakkers Over De Vloer, Iedereen had het erover en Praat Nederlands met Me. Voor welk programma opnames in het Alphense winkelcentrum werden gemaakt, brengt de zender liever nog niet naar buiten.

Alphen én Alphenaren zijn wel vaker te zien op televisie. Afgelopen weekend kon je in het programma ‘Lodewijks Groene Geluk’ nog zien hoe drie aangrenzende tuinen aan de Korenbloemweg groener en duurzamer werden gemaakt. De Lichtkring in Kerk en Zanen was recentelijk te zien in Petrus in het land, de NPO maakte voor de serie Het verhaal van Nederland opnames in het Burgemeester Visserpark en zwembad AquaRijn was te zien in de kinderserie Kabam!.  

De verwachting is dat de opnames die dinsdag zijn gemaakt in De Ridderhof over ongeveer twee maanden op televisie te zien zijn.



Reacties