arrow_back

Beau Begeleid Wonen zoekt nieuwe bewoner


Wil jij graag een zelfstandig leven leiden, maar heb je soms begeleiding nodig? Dan heeft Beau Begeleid Wonen de perfecte plek voor jou!   

Beau Begeleid Wonen is een woning voor (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsproblematiek, gevestigd in het centrum van Alphen aan den Rijn. Bewoners hebben de beschikking over een eigen zit/slaapkamer en een gezamenlijke keuken, woonkamer en badkamer. 

Kamer beschikbaar 
Per direct is er een kamer vrij in het pand van Beau Begeleid Wonen. De vrijgekomen kamer is 11,5m2 en heeft genoeg mogelijkheden om naar eigen voorkeur in te richten. De kamer is het meest geschikt voor iemand die op dit moment nog bij zijn of haar ouders woont, maar klaar is voor de volgende stap. De voorkeur gaat hierbij uit naar iemand tussen de 18 en 22 jaar.

Een maatwerk voorziening 
Beau Begeleid Wonen is een maatwerk voorziening. Er wordt gewerkt met een klein team van gemotiveerde en betrokken begeleiders, waardoor er altijd een bekend gezicht aanwezig is. "Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen leven te leiden," vertelt Frederike van Beau Begeleid Wonen. "Of je nu een opleiding volgt, aan het werk gaat, of je dag doorbrengt bij de dagbesteding, je hebt je eigen weekinvulling. Je kan je dagen zelf invullen en de dingen doen waar jij plezier in hebt."

Een ideale locatie
Het pand van Beau Begeleid Wonen is gelegen aan de Raadhuisstraat en grenst daarmee aan het centrum van Alphen aan den Rijn. Ook het station is slechts op een paar minuten fietsafstand. Beau Begeleid Wonen is daarmee een ideale locatie als je graag de deur uit gaat!

Voorwaarden
Om bij Beau Begeleid Wonen te kunnen wonen heb je een indicatie voor (woon)begeleiding nodig. De kosten voor de begeleiding worden betaald via het persoonsgebonden budget. De woon/servicekosten dien je zelf te betalen. Deze kosten bedragen tussen de €150 en €175 euro per maand.

Lijkt het jou wat om bij Beau Begeleid Wonen in te trekken? Neem dan contact op via de website.



Reacties