arrow_back

Campagne van Nieuw Elan begint tijdens Gondelvaart


Nieuw Elan houdt de kick-of van de verkiezingscampagne op een partyboot tijdens de Gondelvaart. Leden en vrienden van Nieuw Elan varen dinsdagavond mee over de Oude Rijn. Gerard van As zal de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen inluiden.

"We zijn dan met z’n allen bij elkaar", aldus Van As. "Het is een goed moment om te laten weten dat wij als Nieuw Elan de grootste partij willen worden. Natuurlijk werken we in de coalitie nauw samen tot aan de laatste dag. Maar ondertussen moeten we als politieke partijen wel allemaal zorgen voor veel steun uit de samenleving voor ons gevoerde beleid. En, voor onze nieuwe plannen."

Hoewel het verkiezingsprogramma nog niet klaar is, kan Van As al wel melden dat het nieuwe programma in dezelfde geest wordt ingevuld als in 2013.

Feest
Op de gehuurde partyboot wordt het voor leden en gasten in ieder geval feest. Geheel in stijl met de geest van de Alphense Gondelvaart is er een DJ aan boord, wordt er een lichtshow gegeven en is het schip duidelijk herkenbaar als de 'Nieuw Elan-boot'. "Dat is nou Nieuw & Anders", grapt Van As. "We hebben een hele volle boot, want er zijn minstens zoveel kaarten verkocht als er plaatsen zijn!"



Reacties

Locatie