arrow_back

Cocktailshaker Björn maakt jouw feest compleet


Binnenkort een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of een ander evenement? Dan ben je bij Björn aan het juiste adres. Doorbreek de gewoontes en maak er een feest van met cocktail catering van Quality Cocktails.

De thuisbasis van Quality Cocktails is te vinden in Alphen aan den Rijn maar Björn gaat met zijn cocktails het hele land door. Björn streeft naar een goede service en hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Iedere gelegenheid is anders en daarom denkt hij graag mee om tot een mooie samenwerking te komen op zowel een kleine verjaardag voor 20 personen als een groot evenement voor meer dan 1000 personen.

Je kunt enkel Björn als cocktailshaker inhuren, maar ook all-inclusive pakket met professionele cocktailbar, luxe glaswerk, ijs, vers fruit en (alcoholische) dranken. Wil je een echte show? Dat is ook mogelijk! "Het gaat dan om een zogenaamde Flair Bartender. Flessen in de lucht gooien, weer opvangen en tegelijkertijd de drankjes mixen, ik kan het allemaal”, vertelt Björn. Voor grotere evenementen schakelt Björn extra cocktailshakers in. Quality Cocktails is gespecialiseerd in flair bartending en met hun jarenlange ervaring en enthousiasme maken ze er op iedere gewenste locatie in Nederland een feest van.

Bij het huren van een cocktailbar is er keuze uit een aantal varianten. Een tropische bar of juist een luxe zwart-grijze bar. Naast de cocktailbar is het ook mogelijk verschillende decoratie, verlichting, geluidsapparatuur en/of DJ te huren zodat het helemaal past bij het thema van het feest.

Benieuwd naar Quality Cocktails? Neem een kijkje op het YouTube kanaal om alvast te oefenen met het shaken van een lekkere cocktail of bekijk de website voor meer informatie.



Reacties