arrow_back

Creëer een gezellige sfeer met elektrische haarden en buitenhaarden


Voorlopig zitten we nog wel even aan huis gekluisterd. Maar hoe houd je de sfeer thuis gezellig? Nuovo Antico heeft de oplossing: neem een gezellige haard, binnen of buiten! “Hiermee creëer je de gezellige sfeer die in deze tijden soms ontbreekt”, vertelt Marloes Gesman van Nuovo Antico.

Een eigentijdse oplossing voor een gekoesterde wens voor een open haard – dat vind je bij Nuovo Antico. Het hoeft niet meer heel ingewikkeld, want een elektrische haard is makkelijk te installeren. Met de levendige en realistische vlammen van een moderne elektrische haard creëer je veel sfeer in huis. Hiermee wordt de illusie van een echt houtvuur goed nagebootst.

Een elektrische haard past in elk interieur en is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Daarbij levert Nuovo Antico in alle prijsklassen. Het is dus altijd mogelijk om een model te vinden die bij jou past. Ben je bang voor het gebrek aan warmte van een elektrische haard? Geen zorgen! Er zijn ook elektrische haarden die warmte afgeven.

Breng gezelligheid naar buiten

Ons buitenleven speelt zich momenteel voornamelijk in de tuin of op het balkon af. Om het buiten extra gezellig te maken kun je een buitenhaard aanschaffen, welke verkrijgbaar is in allerlei soorten en maten. Wil je bijvoorbeeld een tuinhaard met rondom zicht op het vuur, of een buitenhaard die geïntegreerd is in een tuintafel? Bij Nuovo Antico is het allemaal mogelijk!

Een goede buitenhaard is weerbestendig en kan gedurende alle seizoenen in de tuin blijven staan. Denk aan buitenhaarden gemaakt van gietijzer, steen, beton en roestvrij staal, of juist een combinatie van deze materialen. Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Ook dan zijn er voldoende opties. De specialist van Nuovo Antico adviseert je graag over welke buitenhaard het beste bij jou past.

Momenteel is een bezoek aan de showroom van Nuovo Antico alleen mogelijk op afspraak. Een afspraak maken kan via info@nuovoantico.nl. Laat je inspireren. En laat je adviseren.



Reacties

Locatie