arrow_back

De voetballers sluiten komend weekeinde het jaar 2019 af


De voetballers sluiten komend weekeinde het jaar 2019 af. ARC, Alphense Boys en Alphen doen dat met een thuiswedstrijd. ARC krijgt bezoek van het Goudse Jodan Boys, dat 7e staat in de Hoofdklasse A.

ARC zelf staat 3 plekken lager, maar het verschil bedraagt slechts een punt. Jodan Boys is koploper in de tweede periode met 9 punten uit 3 wedstrijden. In die 3 duels werd maar één goal geïncasseerd. Buiten Gouda werd gewonnen van Achilles’29 en FC Rijnvogels. Bij Smitshoek werd gelijkgespeeld. ARC won op eigen veld alleen van DUNO D en speelde 2 keer gelijk.

Alphense Boys krijgt Emmen op visite. Die club staat 11e in de Hoofdklasse A, maar is aan een goede reeks bezig. In de stand van de tweede periode neemt de club momenteel na 5 wedstrijden de tweede plaats in, met een punt minder dan de Boys. Emmen verloor in deze periode nog niet. Opmerkelijk is het doelsaldo: 32-36. Er wordt veel gescoord dus, maar de ploeg krijgt er ook veel tegen. Op vreemde bodem werd 2 keer met 4-3 gewonnen en bij RKAVV werd met maar liefst 8-5 verloren. Het is dus absoluut een niet te onderschatten team. Alphense Boys zelf verloor op het eigen kunstgras alleen van JOS/Watergraafsmeer. De selectie telt een flink aantal geblesseerden.

A.V.V. Alphen ontvangt HWD. Die club staat elfde met 10 punten. Alphen bevindt zich op plaats 6 met 16 punten. Eigenlijk stond voor Alphen een uitwedstrijd tegen HWD op de rol, maar de tegenstander ging op het verzoek van de club in om deze om te draaien vanwege het Kerstrad bij Alphen.



Reacties