arrow_back

De Week van het Werk – Alphen werkt dichtbij


Daar sta je weer. In de file. Of op het perron, te wachten op een trein met vertraging. ’s Avonds ben je weer laat thuis. Hoeveel fijner zou je je dag beginnen én eindigen als je in tien minuutjes fluitend naar je werk kon fietsen? De meeste Alphenaren houden al snel één tot twee uur per dag over als ze binnen in plaats van buiten de gemeente zouden werken. Dat is tijd die je kan besteden aan jezelf, je gezin en je sociale leven. Dat gunnen we iedereen. Het thema voor de Week van het Werk is dit jaar daarom: Alphen werkt dichtbij. Dit jaar vindt de Week van het Werk plaats van 29 oktober tot en met 3 november 2018.

Gun jezelf lokaal werk

De Week van het Werk wordt georganiseerd door ondernemers, onderwijs en overheid van Alphen aan den Rijn.  Dit jaar hebben we het thema ‘Alphen werkt dichtbij’ gekozen, omdat zij graag zouden zien dat zo veel mogelijk Alphenaren een baan in onze mooie groene gemeente krijgen. Door dichter bij huis te werken heb je minder reistijd en houd je meer tijd over om leuke dingen te doen met je partner, vrienden of familie. Ook scheelt het je de stress van in de file staan of lang onderweg zijn in het openbaar vervoer. Zo sta je lekkerder op én kom je fijner thuis. Tegelijkertijd versterk je het lokale bedrijfsleven en bespaar je energie door minder te reizen. Goed voor iedereen dus.

Kom jij ook?

Voor wie is de Week van het Werk? Niet alleen voor jongeren en starters op de arbeidsmarkt, maar voor iedereen die zich wil oriënteren op een (andere) baan. Tijdens de Week van het Werk leer je waar de kansen voor werken in Alphen aan den Rijn liggen.

Voor iedereen is er een interessant programma te volgen, zoals onder andere: een opening met interessante sprekers,  de Beurs van het Werk met interessante banen, werkgevers en workshops, een beroepenvoorlichting voor scholieren in en om Alphen aan den Rijn en bedrijfsbezoeken.

Kijk voor meer informatie op www.deweekvanhetwerk.nl.

 



Reacties