arrow_back

Deze week valt de negende editie van het Alphens.nl Magazine op de deurmat


Dit jaar zonder druk bezochte lancering, maar we kunnen wel met trots zeggen dat we in dit bijzondere jaar de negende editie van het Alphens.nl Magazine hebben kunnen publiceren. Het magazine wordt komende week huis-aan-huis verspreid door Alphen aan den Rijn.

Het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een traditie. Elk jaar in december geven wij namelijk het Alphens.nl Magazine uit. Een blad met een nieuws- en fotojaaroverzicht waarin wordt teruggeblikt op de meeste memorabele momenten van het afgelopen jaar.

Verhalen over Alphen en Alphenaren

Daarnaast staat het blad ook vol met écht Alphense artikelen. Zo gaan we met Frank Heijmink in gesprek, die al 35 jaar bij de politie werkt, en gaan we langs bij drie (oud-)conciërges van middelbare scholen in Alphen. Met de eigenaren van Proto blikken we terug op de hevige brand van afgelopen juni, en kijken we vooruit naar de toekomst. De moeite waard om te lezen is ook het indrukwekkende verhaal van Monique Dekkers, die vertelt hoe het is om op de corona-afdeling in Alrijne Ziekenhuis in de frontlinie tegen corona te werken.

De coverstory van dit jaar gaat over de landelijke campagne aandacht voor elkaar. Want of het nu in ons werk, onze vrije tijd of in ons contact met familie en vrienden is, het coronavirus raakt ons allemaal. Des te belangrijker om op dit moment nog meer naar elkaar om te kijken. In samenwerking met Gemeente Alphen aan den Rijn presenteren we in het Alphens.nl Magazine drie verhalen van mensen die geraakt zijn door corona of die anderen bijstaan in deze bijzondere tijd.

Bezorging

Vanaf vandaag wordt het Alphens Magazine huis-aan-huis verspreid door Alphen aan den Rijn. Brievenbussen met een nee-nee sticker worden overgeslagen, maar uiteraard kun je ook een exemplaar ophalen op het kantoor van Alphens.nl, Raadhuisstraat 211.



Reacties