arrow_back

Dierenambulance tekent koopcontract voor hun eigen pand


De Dierenambulance Alphen aan den Rijn gaat 2020 met een positief gevoel uit. Zij hebben woensdag 30 december namelijk een koopcontract getekend voor hun eigen pand aan de Produktieweg in Alphen.

Met het tekenen van het koopcontract is er voor de Dierenambulance een eind gekomen aan de onzekerheid over hun huisvesting. “Jarenlang hebben we in tijdelijke panden gezeten en was het maar de vraag hoe lang we in het betreffende pand mochten blijven. ’s-Molenaarsweg, Castorstraat, Lupinesingel en nu dan het pand aan de Hoorn. Stuk voor stuk hun eigen charme, maar geen definitieve plek”, laat de Dierenambulance op Facebook weten.

Door een coulante pandeigenaar en enkele erfenissen hebben ze nu dan toch hun eigen pand kunnen aankopen. “We kunnen in woorden niet uitdrukken hoe dankbaar en blij we zijn! Nu gaan we een drukke tijd tegemoet, want het pand moet ook ingericht worden. En wel zodanig dat het gelijk goed is en we er vele jaren mee vooruit kunnen. Goede, diervriendelijke en makkelijk schoon te houden verblijven, een nieuwe vloer voor de eerste verdieping, het elektra moet worden vervangen etcetera etcetera.”

De Dierenambulance heeft inmiddels al voor € 23.345,51 aan donaties opgehaald. Hun doelstelling is € 50.000. Kijk op hun Facebookpagina hoe jij een donatie kunt doen.  

dierenambulance nieuw pand sleutel.jpg



Reacties