arrow_back

Dierendokter Pim gaat niet bij Dr. Pol werken


De Alphense Dierendokter Pim Hegeman wordt niet de nieuwe opvolger van dierenarts Dr. Pol. De afgelopen weken was hij te zien in het RTL4 programma 'In de voetsporen van dr. Pol', waarin de wereldberoemde dierenarts op zoek is naar een nieuwe opvolger uit Nederland.  

De wereldberoemde dierenarts is van oorsprong een Nederlander maar heeft al jaren een kliniek in Michigan, Amerika. Al een aantal jaar heeft hij een programma op National Geographic. Hij is inmiddels 76 en op zoek naar een nieuwe dierenarts voor zijn team. Pim Hegeman en zijn vriendin Manon Jochems deden samen met drie andere dierenartsen mee aan het programma. In Nederland heeft Pim zijn eigen praktijk en helpt hij dieren aan huis. Dit najaar brengt hij ook zijn eerste boek uit, waarin hij de verhalen deelt die hij meemaakt als dierenarts. 

De Zeeuwse Marten van den Boomgaard uit Goes ging er met de baan vandoor. Door privéomstandigheden moet hij echter zijn verhuizing naar Amerika uitstellen en blijft hij voorlopig in Nederland wonen. 



Reacties