arrow_back

Dit zijn de modetrends voor dit voorjaar!


De eerste lentedagen zijn een feit, de hoogste tijd om jouw garderobe voorjaarsproof te maken. Bij Dressesonly.nl is de voorjaarscollectie al volop te shoppen! Weet jij al wat de trends voor dit voorjaar zijn?

Tops & rokken in dezelfde print

Een zomerjurk blijft een absolute musthave, maar dit seizoen zie je ook steeds meer dat tops en rokken in dezelfde print met elkaar worden gecombineerd. Het fijne aan een losse top of rok is dat je het eindeloos kan combineren met andere kledingstukken uit jouw garderobe. En je hebt alsnog een soortgelijke zomerjurk in je kast hangen, alleen dan met losse top & rok.

Lang, langer langst

De langere jurk is ook dit seizoen niet weg te denken uit het modebeeld! Ga je voor de midi jurk die mooi op je kuiten valt, of voor de maxi jurk die tot op de enkels valt? Wat je ook kiest, je hebt sowieso een trend item te pakken. Een lange jurk kan je goed combineren met een hoge laars, maar net zo makkelijk met een sneaker of sandaal. Wil je echt alles uit jouw lange jurk halen? Draag hem dan tijdens het najaar door met een vest of trui eroverheen. Niemand die het opvalt & jij haalt het maximale uit jouw jurk.

Eye-catcher: de gevlochten riem

Een gevlochten riem maakt jouw voorjaarslook compleet en laat jouw figuur nog mooier uitkomen! Waar een riem normaal essentieel is voor om je broek, zie je ze dit seizoen veel terugkomen in combinatie met jurken. Draag bijvoorbeeld een grote riem over je wijde jurk, waardoor je het accent wat meer op je taille legt. Ken je het merk K-Design al? Bij hun jurkencollectie wordt vaak een riem meegeleverd en dit voorjaar zie je in de K-Design collectie vooral veel grote gevlochten riemen!

Iets op het oog maar liever even komen shoppen?

Mocht je iets online hebben gezien maar twijfelen over de maat, dan ben je vanaf 3 maart welkom op afspraak! Neem contact met op met Dressesonly via de mail of bel naar 0172-706015. Ze horen graag van je wanneer ze je kunnen verwachten.



Reacties

Locatie