arrow_back

DPA blikt terug op een geslaagde Kerstpakkettenactie


De bekende Alphense Kerstpakkettenactie, georganiseerd door het Diaconaal Platform Alphen (DPA) en de Stichting Slimm is opnieuw een succes geweest.

In totaal zijn er 350 plaatsgenoten verrast met een kerstpakket of kerstattentie omdat zij een steuntje in de rug verdiende. Daarnaast hebben de cliënten van de Voedselbank ook een kerstattentie ontvangen.

Vele plaatsgenoten hebben artikelen of geld gedoneerd waarmee de pakketten zijn samengesteld. Junis Kinderopvang heeft op veel van haar locaties artikelen ingezameld en de kerstkaarten gesponsord welke door de kinderen op het kinderdagverblijf zijn voorzien van een mooie tekening. Ook de kerken hebben dit jaar de actie weer financieel mogelijk gemaakt. Hoogvliet supermarkten heeft de actie gesponsord en de Kerstpakkettenactie is statiegeld doel geweest in AH Aarhof.

De pakketten zijn ingepakt en bezorgd door 70 vrijwilligers, uiteraard met in acht neming van de coronamaatregelen. De organisatie laat weten: “Het was even puzzelen maar het is gelukt, een grote prestatie! Vrijwilligers, sponsoren, en gewone Alphenaren hebben er samen voor gezorgd dat er een blijk van aandacht en meeleven is geweest voor plaatsgenoten die dit nodig hadden. De organisatie bedankt allen die dit mogelijk hebben gemaakt.”



Reacties