arrow_back

Drie dagen lang pannenkoeken bakken voor Nationale Pannenkoekendag bij Verpleeghuis Oudshoorn


Op vrijdag 19 maart was het Nationale Pannenkoekendag. Speciaal voor deze dag bakten medewerkers van het Uitbureau drie dagen lang pannenkoeken voor bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn.

Traditiegetrouw wordt Nationale Pannenkoekendag gevierd met leerlingen van de Groen van Prinstererschool uit Alphen. Omdat dat dit jaar niet mogelijk was, werd er een alternatief bedacht. “Helaas konden de kinderen dit jaar niet bij de damessoos komen eten. In plaats daarvan hebben we geknutselde bloemen en versierde kaarten en placemats van de kinderen op de woningen uitgedeeld. Ook het kinderdagverblijf De Kinderhaven kwam een hele stapel kaarten brengen die de kinderen hadden gekleurd”, aldus Verpleeghuis Oudshoorn.

Uiteraard werden de pannenkoeken ook niet vergeten. Drie dagen lang bakten de medewerkers van het Uitbureau op tien verschillende woningen pannenkoeken. “We kijken terug op een geslaagde ‘Pannenkoeken dag’ die bijna een week duurde”, zegt Verpleeghuis Oudshoorn. Afdeling De Oever maakte er die vrijdag zelfs een volledige oud Hollandse dag van. “De huiskamers werden gedecoreerd met tulpen, molens, klompjes en een grote kaas. Bewoners droegen een boerenzakdoek, speelden oud Hollandse spellen in de Lounge en genoten van pannenkoeken met spek, kaas en appel.”

verpleeghuis oudshoorn pannenkoekendag.jpg



Reacties

Locatie