arrow_back

Een kleurrijke verrassing voor bewoners van Alphense zorginstellingen


Zaterdag 15 januari is het Nationale Tulpendag. Zorgwinkel Vegro ondersteunt dit initiatief en heeft vrijdag een aantal zorginstellingen verrast met een bosje tulpen.

Dit jaar staat met Nationale Tulpendag vreugde centraal. Het thema is namelijk 'Share Happiness'. Toepasselijk, want de tulp staat voor hoop en positiviteit. Ook dit jaar rijdt Vegro weer het hele land door om zorginstellingen te verrassen met tulpen, zo ook in Alphen aan den Rijn. Bewoners van diverse zorginstellingen, waaronder Noorderbrink en Rijnzate, werden vrijdag verblijd met een fleurig bosje tulpen.

Annet du Chatinier, winkelleider Vegro thuiszorgwinkel Alphen aan den Rijn, was aanwezig bij de coronaproof overhandiging van de tulpen. ‘’Het overgrote deel van de Nederlanders heeft een opa, oma, vader, moeder, tante of wie dan ook die je kent in een verzorgingshuis wonen. Hoe leuk is het om hen eens te verrassen en blij te maken met een bosje tulpen? We hebben alleen maar leuke reacties gekregen, de bewoners vonden het zo leuk!’’, aldus Du Chatinier.

tulpendag vegro.jpg

tulpendag vegro 2.jpgReacties