arrow_back

EK-deal bij Keukensale: koop een keuken, krijg een televisie cadeau


Ben je net verhuisd of ben je aan het verbouwen en op zoek naar een nieuwe keuken? Dan heeft Keukensale in Alphen een hele leuke deal voor jou. Tijdens het EK voetbal ontvang je bij aanschaf van een nieuwe keuken een gratis televisie!

Om het EK nog feestelijker in te gaan ontvang je van 7 juni tot en met 11 juli 2021 een gratis Samsung televisie van 43 inch bij aanschaf van een nieuwe keuken. Het aanschaffen van een keuken was nog nooit zo aantrekkelijk met de aanbieding van Keukensale!

Topkwaliteit

Keukensale is gespecialiseerd in keukens, keukenapparatuur, tegels, werkbladen en keukenaccessoires. De prijzen zijn helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar, Vahid Curt is zelf ook altijd in de winkel aanwezig.

Bij Keukensale staat enthousiast en vakkundig personeel voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomkeuken. Zij hechten dan ook veel waarde aan het voorkomen van ergernissen. Daarom hebben klanten één aanspreekpunt tijdens het proces. “Alles wordt door één persoon geregeld. Deze persoon regelt alles van A tot Z. Van de gratis 3D-tekening, offerte en verkoop tot aan bestellen en monteren van jouw droomkeuken. Ons doel is om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. En niet geheel onbelangrijk, de koffie staat altijd klaar!”

Deze aanbieding geldt van maandag 7 juni t/m zondag 11 juli 2021. Keukensale volgt de richtlijnen van het RIVM. Keukensale is gevestigd in een pand aan de Hoorn 67 in Alphen aan den Rijn. Kijk voor meer informatie op de website of kom langs in de ruime showroom.Reacties

Locatie