arrow_back

Even voorstellen: dit is Evon Zevenbergen, lijst 1 plaats 7


Met zijn 27 jaar is Evon Zevenbergen het jongste raadslid in de gemeente Alphen aan den Rijn. "Ik zit in de raad voor de grootste partij: Nieuw Elan. Binnen de gemeenteraad, de partij en de maatschappij zet ik mij vooral in voor jongeren. Zij verdienen een duidelijke stem bij keuzes die gaan over hun leven en hun wereld."

"Geef jongeren een stem in de Alphense politiek!" - Evon Zevenbergen

"De afgelopen vier jaar heb ik geknokt voor woningen voor jongeren, starters en young professionals, voor nacht-food-horeca, voor een beter openbaar nachtnet, voor een levendig Stadshart en voor nog veel meer onderwerpen die voor jongeren belangrijk zijn. Ik heb zelfs bij Provinciale Staten gepleit voor meer en betere woningen voor deze doelgroep", zegt Evon. 

"De komende jaren moet de stem van jongeren nóg luider klinken in het gemeentehuis. Ook moeten horeca en evenementen, de levensaderen van de samenleving, een stem krijgen. Door corona is heel duidelijk te zien, dat beide sectoren ontzettend belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen. Dat is precies wat we keihard nodig hebben in de komende jaren. Als gemeente moeten we deze sectoren maximaal ondersteunen: met flexibiliteit, met een betere regelgeving of met een ruimere financiële bijdrage."

Ieder raadslid heeft onderwerpen uit zijn of haar eigen omgeving waar hij of zij zich hard voor maakt. "Ik zet mij in voor de belangen van de jeugd, de horeca en de evenementen in Alphen aan den Rijn. We moeten niet over maar mét jongeren praten. Ik ga zelfs nog een stap verder: jongeren moeten meebeslissen!"

Evon vervolgt: "Mijn persoonlijke speerpunten en het partijprogramma van Nieuw Elan zijn mijn strijdplan voor de komende vier jaar. Daarnaast voer ik graag een goed gesprek met jou. Heb jij een leuk idee, wil je met mij van gedachten wisselen of heb je informatie over een speerpunt, neem dan contact op! Check mijn website www.evonzevenbergen.nl voor meer over mijn speerpunten en het partijprogramma."

Verdient Evon jouw stem op 16 maart tijdens de gemeenteraadsverkiezingen?

Evon Zevenbergen lijst 1, plek 7Reacties

Locatie