arrow_back

Even voorstellen: dit is Frans Langerak, lijst 1 plaats 5


Frans Langerak is opgegroeid in Alphen aan den Rijn. “Ik ben er naar school gegaan en ik woon er nog steeds. In het dagelijks leven werk ik als advocaat in Alphen. Ik zit sinds 2018 in de gemeenteraad als raadslid voor Nieuw Elan.”

Eén van de taken van Frans namens Nieuw Elan is het voorzitten van raadscommissies, waar de politieke partijen goed worden geïnformeerd over alle beleidsterreinen en hun standpunten kunnen uitwisselen voordat zij een besluit moeten nemen in de gemeenteraad.

Als gemeenteraadslid heeft hij zich namens Nieuw Elan de afgelopen jaren ingezet voor de ontwikkeling van het Rijnhavengebied. “Hier zie je heel mooi het motto ‘samen werken en samen leven’ tot stand komen. Het is een plek met bedrijvigheid, zowel bestaande als nieuwe, aan beide zijden van de jachthaven en veel woningbouw rondom. Het is een prettige plek waar ik graag kom.”

De komende jaren zal de uitwerking van dit plan steeds meer vormkrijgen en zullen er, zo hoopt Frans, steeds meer Alphenaren komen om te wonen, werken en recreëren. “Het is echter niet vanzelfsprekend dat dit gebeurt en het gaat ook niet vanzelf. Om met deze en onze andere mooie plannen verder te kunnen hebben wij jullie steun hard nodig!”

Portefeuilles: 

  • Ruimtelijke Ordening
  • Milieu
  • Stadshart/ Stationsomgeving

Nieuw Elan lijst 1, plek 5Reacties

Locatie