arrow_back

Even voorstellen: dit is Jo Schriek, Lijst 1 plaats 13


"Als geboren Haarlemmer woon ik sinds 1996 in Alphen aan den Rijn. Al meer dan 25 jaar, samen met mijn partner Marianne en onze dochter Flor, met veel plezier."

"In het dagelijkse leven ben ik People Manager bij een ICT bedrijf in Den Bosch. Ik ben daar verantwoordelijk voor een groep van meer dan 50 ICT’ers. Daarnaast begeleid ik studenten tijdens hun stages en afstuderen. En ik geef gastcolleges en trainingen", vertelt raadslidkandidaat Jo Schriek.

Max

Al een flink aantal jaren is hij betrokken bij Stichting Max, waar hij nu de functie van secretaris bekleedt. Een fantastische organisatie waar hij erg trots op is. Bewegen is voor hem erg belangrijk geworden. Naast lange wandelingen met zijn hond Bolt, is hij een actief zwemmer en speelt hij graag een potje padel of tennis.

Iedereen telt mee!

In 2002 zette Jo zijn eerste stappen in de politiek. In 2013 is hij gestopt vanwege privéomstandigheden. Hoogtepunt in die periode was onder andere de herbouw van het toenmalige zwembad De Thermen (Aquarijn). "Samen met de wijk heb ik mij erg ingezet om het zwembad op dezelfde plek herbouwd te krijgen. En dat is gelukt. Maar ook individuele mensen en organisaties een stem geven in het gemeentehuis heb ik altijd gedaan. Iedereen telt mee", zegt Jo.

Nu is de tijd opnieuw gekomen om zijn maatschappelijke betrokkenheid wederom te vertalen naar een stem in de Alphense politiek. Hij heeft altijd politiek maar op één manier kunnen doen: eerlijk, oprecht en persoonlijk. En altijd vanuit de inhoud. "Zomaar iets roepen, dat zit er bij mij niet in", voegt de kandidaat toe. Hij laat zich goed informeren en neem vanuit die inhoud zijn standpunten in. Dat doet Nieuw Elan ook, daarom voelt hij zich daar thuis!

Nieuw Elan lijst 1, plek 13Reacties