arrow_back

Even voorstellen: dit is Robèr van Leeuwen, lijst 1 plaats 15


Robèr van Leeuwen (53) is regiodistributeur, werkt als iedereen slaapt, en gaat naar bed als Nederland ontwaakt.  Maar: “Ik heb voldoende vrije tijd en ik besteedt dat aan zinvol vrijwilligerswerk.”

Bomenpanel

Robèrs politieke interesse en maatschappelijke betrokkenheid blijken onder andere uit zijn inzet en passie voor het Bomenpanel Alphen, waar hij vanaf het begin van de oprichting actief bij betrokken is. “Het bomenpanel is een initiatief van inwoners met belangstelling voor het Alphense bomenbeleid. Als onafhankelijk en deskundig platform geven wij vanuit een brede achterban in alle wijken en dorpen adviezen over de kwaliteit van het bomenbeleid.”

Huurdersbelangen Woonforte

Sinds 2019 is Robèr vicevoorzitterschap van de Huurdersorganisatie Groene Hart (HOGH). “De Huurdersorganisatie Groene Hart komt op voor de belangen van alle huurders van Woonforte.”

Robér van Leeuwen is politiek geïnteresseerd en maatschappelijk betrokken en wil deze betrokkenheid verder uitbouwen naar de gemeenteraad om daar samen het verschil te kunnen maken.

Nieuw Elan lijst 1, plek 15Reacties

Locatie