arrow_back

Even voorstellen… Jo Schriek, Lijst 1 plaats 13


Even voorstellen… Jo Schriek, Lijst 1 plaats 13

Als geboren Haarlemmer woon ik sinds 1996 in Alphen aan den Rijn. Al meer dan 25 jaar, samen met mijn partner Marianne en onze dochter Flor, met veel plezier. In het dagelijkse leven ben ik People Manager bij een ICT bedrijf in Den Bosch. Ik ben daar verantwoordelijk voor een groep van meer dan 50 ICT’ers. Daarnaast begeleid ik studenten tijdens hun stages en afstuderen. En ik geef gastcolleges en trainingen.

Max

Al een flink aantal jaren ben ik betrokken bij Stichting Max, waar ik nu de functie van secretaris bekleedt. Een fantastische organisatie waar ik erg trots op ben. Bewegen is voor mij erg belangrijk geworden. Naast lange wandelingen met mijn hond Bolt, ben ik een actief zwemmer en speel ik graag een potje padel of tennis.

Iedereen telt mee!

In 2002 zette ik mijn eerste stappen in de politiek. In 2013 ben ik gestopt vanwege privéomstandigheden. Hoogtepunt in die periode was onder andere de herbouw van het toenmalige zwembad De Thermen (Aquarijn). Samen met de wijk heb ik mij erg ingezet om het zwembad op dezelfde plek herbouwd te krijgen. En dat is gelukt. Maar ook individuele mensen en organisaties een stem geven in het gemeentehuis heb ik altijd gedaan. Iedereen telt mee!

Nu is de tijd opnieuw gekomen om mijn maatschappelijke betrokkenheid wederom te vertalen naar een stem in de Alphense politiek. Ik heb altijd politiek maar op  een manier kunnen doen: eerlijk, oprecht en persoonlijk. En altijd vanuit de inhoud. Zomaar iets roepen, dat zit er bij mij niet in. Ik laat me goed informeren en neem vanuit die inhoud mijn standpunten in. Dat doet Nieuw Elan ook, daarom voel ik me daar thuis!

Nieuw Elan lijst 1, plek 13Reacties