arrow_back

Even voorstellen... Robert Blom, lijst 1 plaats 8


Al tientallen jaren ben ik bevlogen raadslid in Alphen aan den Rijn. Mijn aandacht gaat uit naar financiën, economische zaken en dierenwelzijn. Ook sta ik voor een sociaal beleid.

Over sociale zaken gesproken:  bijna 30 procent van de Alphense inwoners is ouder dan 55 jaar. Ik sta voor een stevig ouderenbeleid, waarbij ouderen zich ook écht gesteund voelen, bijvoorbeeld op de terreinen van wonen, recreatie, inkomen en medische hulp.

Een gemeenteraadslid voor iedereen

Een gemeenteraadslid is er niet alleen voor de grote zaken. Ik ben ook graag voor individuele inwoners beschikbaar. Daarom heb ik veel inwoners kunnen helpen. Het kon dan gaan om teveel of juist te weinig groen of onderhoud, om kwesties met scholen en kinderen. Ik heb gezorgd voor extra bankjes in parken, en extra parkeerplaatsen in wijken. Ik ben altijd direct bereikbaar voor iedereen die mijn hulp nodig heeft, soms letterlijk dag en nacht. En dat wil ik zeker blijven doen.

Een gemeenteraadslid voor mens en dier

Het gemeentelijk beleid hoort zich dagelijks te richten op de inwoners, hun leefomgeving, hun woonplezier en hun veiligheid. Maar daarmee zijn we er nog niet. Ook dieren hebben bescherming nodig. De afgelopen jaren heb ik behoorlijk geknokt voor een beter dierenwelzijnsbeleid.  Daarmee ga ik door, net zolang totdat wij trots kunnen zijn op ons dierenwelzijn. Want ook dieren moeten zich veilig voelen in onze gemeente.

“Elke dag zal er van mijn kant aandacht zijn voor mensen en dieren”Reacties