arrow_back

Fietsenstalling aan het Fossapad ook weer geopend


De bewaakte fietsenstalling aan de Aarkade was alweer zes dagen per week geopend, maar nu is ook de fietsenstalling aan het Fossapad weer zes dagen per week open voor het stallen van fietsen, brommers of scooters.

De gemeente besloot half december om de openingstijden van de fietsenstalling aan de Aarkade flink te beperken. Ook voor de openbare toiletten golden daardoor beperkte openingstijden. Het beheer van de fietsenstallingen aan de Aarkade en het Fossapad (Castellum) is in handen van Rijnvicus. Door corona was er veel personeel niet beschikbaar en was er geen andere keuze dan de fietsenstallingen tijdelijk te sluiten.

De fietsenstalling aan de Aarkade ging half januari weer open van maandag tot en met zaterdag. Nu is ook de fietsenstalling aan het Fossapad (Castellum) weer geopend van maandag tot en met zaterdag. Tussen 08:00 en 18:30 kun je jouw fiets, brommer of scooter dus weer in een van de bewaakte fietsenstallingen kwijt. Beide fietsenstallingen zijn vooralsnog gesloten op zondag.  



Reacties