arrow_back

Fietsenstalling en openbare toiletten aan de Aarkade weer ruimer geopend


De afgelopen weken waren de fietsenstalling en de openbare toiletten aan de Aarkade beperkt geopend. Maar vanaf vandaag zijn de openingstijden weer verruimd.

De gemeente besloot half december om de openingstijden van de fietsenstalling aan de Aarkade flink te beperken. Ook voor de openbare toiletten golden daardoor beperkte openingstijden. Het beheer van de fietsenstallingen aan de Aarkade en het Fossapad is in handen van Rijnvicus. Door corona was er veel personeel niet beschikbaar en was er geen andere keuze dan de fietsenstallingen tijdelijk te sluiten.

Maar dat is nu grotendeels achter de rug. Er is weer personeel beschikbaar en dat betekent dat de Fietsenstalling aan de Aarkade en de aldaar aanwezige openbare toiletten, vanaf vandaag weer vaker geopend zijn. De openingstijden zijn nu maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 18:30 uur. Op zondag is de stalling vooralsnog gesloten.

De fietsenstalling Castellum aan het Fossapad is sinds half december gesloten en zal ook nog even gesloten blijven. De gemeente verwacht dat deze stalling na 27 januari weer open kan.



Reacties