arrow_back

Geslaagde Open Huizen Dag bij Drieman Garantiemakelaars


De traditionele herfsteditie van de Open Huizen Dag heeft afgelopen zaterdag 5 oktober weer plaatsgevonden. De Open Huizen Dag bracht in Alphen aan den Rijn weer veel kijkers en potentiële kopers in beweging.  

Veel (nieuwe) verkopers hebben geprofiteerd van de promotie én opkomst op de Open Huizen Dag door hun woning voor 5 oktober in de verkoop te zetten. Elke woning kreeg gemiddeld 4 kijkers. Er waren minder woningen die meededen, maar daarentegen niet minder kijkers. Voor de verkopers van Drieman Garantiemakelaars was het een positief Open Huis, omdat ze over aandacht voor hun huis niet te klagen hadden.

"Kopers behouden toch een bredere blik en gaan ook kijken bij huizen die in eerste instantie niet aan (al) hun woonwensen voldoen. Daarbij komt dat je niet slechts één, maar meerdere huizen kunt bezichtigen. Zolang ze maar meedoen aan deze dag. Zo kun je, op een laagdrempelige manier, verschillende woningen bekijken en met elkaar vergelijken. Misschien ontdek je zo dat je bepaalde dingen heel belangrijk vindt in een woning en andere juist niet, terwijl je dat van tevoren nooit had gedacht."

Drieman Garantiemakelaars kan concluderen dat deze herfsteditie voor hun verkopers weer een succesvolle dag is geweest. Het is niet raar dat er nog steeds belangstelling is voor de Open Huizen Dag. "Het aanbod is beperkt, dus goede en tijdige oriëntatie is belangrijk. Daar is de Open Huizen Dag een goed middel voor."

Voor kijkers die enthousiast zijn om een volgende stap te zetten is het goed te weten dat je een makelaar ook kunt inschakelen voor de aankoop of taxatie van een woning. Met een aankoopmakelaar heeft u als kopende partij een deskundige aan uw zijde tegenover de verkopende makelaar. Dat geeft niet alleen een prettig gevoel, een goede makelaar neemt u heel veel werk uit handen en heeft een enorme schat aan kennis en ervaring.

Het volgende Open Huis dat gehouden wordt bij Drieman vindt plaats op zaterdag 7 december. 



Reacties