arrow_back

GREEN start bouw Het Havenhuys


GREEN REAL ESTATE B.V. geeft woensdag 11 september het startsein voor bouw van fase 2 in Baronie Haven: ‘Het Havenhuys’. Vertegenwoordigers van GREEN, Loostad en Paul Wismeijer van Haven aan den Rijn verrichten samen met de aannemer BVR Gorinchem B.V. de start bouwhandeling. Het ontwikkelteam bestaande uit Loostad Vastgoedontwikkeling B.V. en GREEN rondt hiermee het eerste onderdeel af van de ontwikkeling van Baronie Haven in Alphen aan den Rijn.

De gasten, bestaande uit de kopers van de totaal 30 appartementen en 4 penthouses en de relaties van het ontwikkelteam, zijn uitgenodigd om doormiddel van een visualisatie met behulp van laser het bouwvlak van de eigen woning te verkennen. Zij krijgen zo een perfect beeld van het eigen uitzicht op de marktante locatie en kunnen de toekomstige buren ontmoeten. Het luxe woongebouw met twee liften en entrees beschikt straks over een eigen stallingsgarage met bergingen en parkeerplaatsen voor haar bewoners. Alle appartementen worden gasloos en energiezuinig gebouwd door middel van warmtepompen en zonnepanelen.

GREEN en Loostad zetten zo samen een eerste stap naar de realisatie van Baronie Haven. Een uniek woon- en werkgebied met appartementen, unieke atelierwoningen en een sfeervolle horecagelegenheid op de kop van fase 3 aan de haven. De nieuwe ontwikkeling sluit direct aan op winkelgebied De Baronie door middel van een corridor, waardoor er een levendig gebied ontstaat met direct zicht op de Haven aan den Rijn en het gemak van een compleet winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen om de hoek.

Op dit moment is de ontwikkeling van de volgende fase in volle gang. Tijdens de bouwstarthandeling zal de ontwikkelaar de kopers nader informeren over de status en voortgang van de naastgelegen ontwikkeling.

Eerder op deze middag zal ook de bouwstart van een multifunctioneel gebouw op de Nuon locatie plaatsvinden. Beide projecten voorzien samen in een huisvesting voor een brede doelgroep. Kortom, een goede ontwikkeling voor geheel Alphen aan den Rijn.

De ontwikkeling van Baronie Haven wordt in opdracht van GREEN uitgevoerd door Loostad Vastgoedontwikkeling B.V. Voor meer informatie over Het Havenhuys zie de website: www.hethavenhuys.nl



Reacties