arrow_back

Grote eengezinswoningen iconen voor de Rijnhaven


Na de succesvolle realisatie en verkoop van de eerste fase van DOK2404 in de Rijnhaven van Alphen aan den Rijn, start ontwikkelaar Ruimtemaken nog dit jaar de tweede fase van DOK2404. Naast achttien huurappartementen vormen drie grote havenhuizen straks een opvallend en uniek onderdeel in de vernieuwde Rijnhaven.

Waar de meeste nieuwe woningen hier overwegend uit appartementen bestaan, zijn dit drie eengezinswoningen op een eigen kavel. De drie havenhuizen kennen een zeer aantrekkelijk architectonisch ontwerp met opvallende baksteendetails. Dat geeft de woningen een fraaie mix van moderne woningen met een wat historisch getinte uitstraling van havenpanden. De woningen zijn uiteraard gasloos en krijgen ook verder een zeer duurzaam karakter.

Tekst loopt door onder de foto

Dok2404 Rijnhaven

Veel ruimte

De drie havenhuizen kennen een zeer royale opzet. De drie woonlagen zijn tot maar liefst 173 m² groot, dat biedt ruimte tot vijf slaapkamers. Voor wie het nog wat ruimer wil is er ruimte voor de aanbouw van een serre. Verder beschikken de woningen over twee eigen parkeerplaatsen achter de woning.

Voor de indeling hebben de kopers nog keuze uit meerdere varianten. De woonkeuken kan bijvoorbeeld zowel aan de waterkant als aan achterzijde worden georiënteerd. Grote terrassen aan de waterkant en de achterzijde zorgen voor veel buitenruimte.

Verkoop

De verkoop van de woningen start donderdag 16 september. Geïnteresseerden kunnen zich tot maandag 27 september inschrijven bij Koppes Makelaardij.

Dok2404 Rijnhaven

Dok2404 RijnhavenReacties