arrow_back

Hendrick's Pub doneert opbrengst Alphen Samen Sterk aan Voedselbank


Hendrick's Pub, de enige echte Pub van Alphen aan den Rijn in de Prins Hendrikstraat, heeft hun deel van de opbrengst vanuit de kledingactie ‘Alphen Samen Sterk’ gedoneerd aan de lokale afdeling van de Voedselbank.

In het voorjaar startte Alphenaar Evon Zevenbergen de kledingactie Alphen Samen Sterk. Het doel? Hoodies en T-Shirts verkopen om vervolgens met het geld dat daarmee werd opgehaald de lokale horeca te steunen, dit vanwege de coronasluiting. Per verkochte hoodie en T-shirt ging er € 12,50 netto naar een door de koper zelf te kiezen horecagelegenheid. Uiteindelijk is er ongeveer € 2.750 opgehaald met de actie.

In totaal is er voor Hendricks Pub een bedrag van € 530 opgehaald. Eigenaar Mike Schuurman van Hendrick's Pub vindt het best een mooie bedrag. Ondanks dat ook Mike met zijn zaak getroffen is door de coronamaatregelen, houdt hij de opbrengst niet zelf. "Ik ben van mening dat er mensen zijn die het nog harder nodig hebben dan wij." Het ondersteunen van de plaatselijke voedselbank vindt hij bij uitstek een goed doel om dan met dit geld te steunen. "En nogmaals compliment voor dit mooie initiatief", sluit Mike af.Reacties