arrow_back

Hoe is het om bij Woonforte te werken?


De woonsector is volop in beweging. En dat brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Daar heeft Woonforte jou voor nodig! Ze zoeken jonge mensen met frisse ideeën, die kansen zien en het beste uit zichzelf willen halen. 

Werken bij een woningcorporatie… is van betekenis zijn voor een ander. Werken aan wonen, dat is namelijk bouwen aan iets groters dan jezelf. Aan een gezamenlijk doel: goede, betaalbare en duurzame woningen voor 4 miljoen Nederlanders. Nu en in de toekomst.

Werken bij Woonforte

Een thuis is de basis van ieders leven. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat iedereen in Nederland een goed, passend en betaalbaar huis heeft, maar dat is het zeker niet. Zonder woningcorporaties zouden mensen met een laag inkomen geen fatsoenlijk huis hebben. “Werken bij een woningcorporatie kent grote uitdagingen: hoe komen we uit de wooncrisis, hoe gaan we de woningen verduurzamen of hoe zorgen we voor de huisvesting van kwetsbare mensen?”

Wil je werk doen dat er echt toedoet? Woonforte heeft regelmatig vacatures. Op hun website zie je welke leuke banen ze momenteel aanbieden. En een open sollicitatie sturen is altijd welkom. Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij Woonforte? Daar lees je hier meer over.

Gezocht: stagiaire HBO Communicatie

Ook zoeken ze een stagiaire voor de afdeling Communicatie. Interesse? Mail Woonforte: communicatie@woonforte.nl!



Reacties

Locatie