arrow_back

Holland West Makelaardij: eigentijds en voor iedereen


Holland West Makelaardij is al bijna 90 actief in het Groene Hart en is daarmee één van de oudste makelaarskantoren in Alphen aan den Rijn. Zo’n staat van dienst bereik je alleen maar als je voortdurend meebeweegt met de tijd en met de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. “Die dynamiek hoort echt bij ons kantoor en die herken je nu ook in onze nieuwe huisstijl: eigentijds en voor iedereen.”  

Makelen en schakelen
Holland West Makelaardij verzorgt de aankoop, verkoop, verhuur of taxatie van uw woning of bedrijfspand. Makelaar Arie-Jan van Klaveren: “Uiteraard zetten wij daarvoor alle eigentijdse middelen en kanalen in, maar de mooiste matches zijn vaak nog steeds te herleiden tot de kern van ons vak: makelen en snel schakelen. Onze medewerkers hebben een scherp oog voor de persoonlijke situatie van onze klanten, en zijn goed op de hoogte van het beschikbare aanbod. Met die aanpak boeken wij resultaten die niet alleen gunstig, maar ook passend en duurzaam zijn.”

Alle prijsklassen
Holland West bemiddelt in huizen en bedrijfspanden in alle prijsklassen. Joke de Bruin, medewerker van het eerste uur: “Soms denken mensen dat wij alleen in het duurdere segment zitten, maar niets is minder waar. Wij staan voor iedereen klaar die zijn huis wil verkopen, en passen onze aanpak aan op hun wensen en mogelijkheden. Ons makelaarskantoor staat bekend om zijn non-nonsens houding en een frisse blik. Ook dat hebben we vertaald naar onze nieuwe huisstijl.”

Groot netwerk
Wie door de Alphense winkelstraten en bedrijventerreinen rijdt, komt de zwart-witte borden met de gele punt overal tegen. Eigenaar Johan Westmaas: “Veel bedrijfspanden in Alphen worden door ons verhuurd, want ons netwerk is groot, zowel onder bedrijven als particulieren. Die diversiteit van ons aanbod spreekt aan, want wie op zoek is naar uitbreiding, wil natuurlijk kunnen kiezen. Wat wij vooral leuk vinden, is dat ondernemers die wij zakelijk hebben ondersteund, ons ook inschakelen voor hun eigen woning. Het vertrouwen dat daaruit spreekt; dat is het grootste compliment dat je in onze branche kunt krijgen.”



Reacties

Locatie