arrow_back

Honderden mensen bij verkiezingskaravaan van Baudet maandagmiddag bij de Zegersloot


Op maandagmiddag om 16:00 uur was de politiek leider van Forum voor Democratie (FvD), Thierry Baudet, met zijn verkiezingskaravaan bij het evenemententerrein De Bijlen in Alphen. Er kwamen honderden mensen op af. 

Als onderdeel van zijn verkiezingscampagne bezoekt Baudet zestig steden in Nederland. Maandagmiddag 15 maart was Baudet op bezoek in Alphen. Om 16:00 uur stond hij met een grote truck inclusief een podium en een ingebouwd bioscoopscherm op het terrein van de dagcamping bij de Zegersloot staan.  

De politieke leider van FvD is sterk van mening dat de coronamaatregelen afgeschaft moeten worden. Dit liet hij ook blijken in zijn speech. Hij neemt het dan ook niet zo nauw met de regels van 1,5 meter. ‘’Overal waar FVD komt, komen honderden mensen die helemaal klaar zijn met de lockdowns van VVD, CDA en alle andere partijen’’, laat de FvD zelf weten.

Op social media waren vooraf al diverse berichten te lezen van mensen die aangaven dat zij maandagmiddag naar het evenemententerrein zouden komen. Op het evenemententerrein bij de Zegerplas waren dan ook honderden mensen aanwezig om naar Baudet te luisteren. Naar schatting stonden er in totaal zo'n 300 a 400 mensen op het grasveld. De organisatie had stippen aangebracht zodat de 1,5 meter afstand gehouden kon worden, maar daar werd in veel gevallen wat soepel mee omgegaan. 

Live beelden zijn hier terug te bekijken. 

IMG-20210315-WA0014.jpg



Reacties