arrow_back

Hoofdklassers gaan weer voetballen


Voor de Hoofdklassers wordt het seizoen 2019/2020 komend weekeinde hervat. Dit betekent dat ARC en Alphense Boys aan de bak moeten voor de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft.

ARC ontvangt Achilles’29 dat slechts een punt heeft en gedoemd is te degraderen. De club uit Groesbeek heeft geen accommodatie meer en speelt de ‘thuiswedstrijden’ bij plaatsgenoot Germania. Daar werd een thuisduel voor Achilles’29 al twee keer afgelast en er valt dus nog wat in te halen. Men wil het seizoen wel afmaken. ARC moet dus kunnen winnen en kan dan goede zaken doen op de ranglijst en ook in het klassement van de tweede periode. Luuk Samsom zal er niet bij zijn, hij heeft een liesblessure opgelopen en is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Ook Alphense Boys krijgt bezoek van de laagst genoteerde op de ranglijst. De Rotterdamse promovendus VOC lijkt niet langer dan een jaar op het niveau van de Hoofdklasse te kunnen blijven, want de teller staat pas op vier. Alle uitwedstrijden gingen verloren. Trainer Hein van Heek kan dit seizoen niet langer gebruik maken van de diensten van sterkhouder Milan Stiphout. Hij is vanwege een blessure voorlopig uit de roulatie. Van Heek vertrekt na deze jaargang bij de Boys en gaat dan aan de slag bij het Leiderdorpse RCL.



Reacties