arrow_back

Houd moed en heb lief


Een blog schrijven, dat vind ik best een dingetje. Praten is voor mij over het algemeen niet zo’n probleem, maar schrijven blijkt een stuk lastiger! Ik wil iets goeds schrijven, iets boeiends, en natuurlijk vind ik het ook leuk als je mij iets beter leert kennen zodat de drempel om een fotoshoot te boeken iets lager wordt. Maar ja, wat moet ik schrijven?

Ik besef nu dat ik veel meer van de dialoog ben. Wanneer ik met mijn klanten een shoot heb, vind ik het mooi om de verbinding te zoeken. Ik houd van interactie. Mooie gesprekken.

Helemaal mooi vind ik het als ik ook geïnspireerd raakt door mijn klanten. Dat kan door van alles zijn. Een klant die vol passie vertelt over zijn geboorteland. Een klant die vanuit zijn eigen ervaring mij tips geeft en vertelt hoe hij zijn eigen bedrijf vormgeeft. Maar ook de klant die mij ontroerde toen hij vertelde dat hij na het overlijden van zijn vrouw ook nog zijn schoonmoeder verzorgd heeft.

Ik voel me vaak zo dankbaar dat ik al deze mensen mag leren kennen. Soms is het even. Soms houden we langer contact. Beide is goed! Ik ervaar het als een verrijking van mijn leven. Die verbinding zie ik ook graag terug in mijn foto’s. De connectie tussen mensen. De onderling liefde en warmte. Want ik geloof dat dat zorgt voor puur geluk.

Laten we daarom het jaar dat voor ons ligt die verbinding met elkaar zoeken en vasthouden! Juist in deze tijd is dat zo belangrijk. Liefde en verbondenheid zijn één van de zes basisbehoeften van de mens. Laten we dat niet alleen voor onszelf, maar ook voor elkaar niet vergeten. Houd moed en heb lief. En leg af en toe die onderlinge liefde vast als mooie herinnering!

Iedereen een warm en liefdevol 2022 gewenst!

Lees ook: Met haar camera maakt Corine Harkes herinneringen van momentenReacties

Locatie