arrow_back

IJsbaan op het Rijnplein in opbouw


Van vrijdag 13 december tot en met maandag 6 januari 2020 kan er geschaatst worden op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn. De opbouw van de ijsbaan is momenteel in volle gang.

Vrijdag 13 december wordt de ijsbaan op het Rijnplein geopend. Momenteel wordt er hard gewerkt om de ijsbaan op te bouwen. Net als vorig jaar zal de schaatsbaan weer overdekt zijn. Hiervoor wordt een grote tent neergezet. Dit jaar kun je niet alleen schaatsen op de ijsbaan, maar kun je na sluitingstijd ook terecht voor een potje curling.

Robert Grootenhuijs van Grandcafé de Zaak is enthousiast over de komst van de ijsbaan. “We zijn heel blij dat de ijsbaan op het Rijnplein er dit jaar weer staat. Het is altijd een leuke periode van het jaar, dus we hebben er zin in! We hopen dat het net zo druk wordt als vorig jaar.”

Gedurende de weken dat de schaatsbaan op het Rijnplein staat, zijn er diverse winterse activiteiten in het centrum te beleven. Er zal een koek en zopie aanwezig zijn, een draaimolen, een oliebollenkraam en ook wordt er gezorgd voor entertainment. Eén van de evenementen is Frozen Sunday op zondag 15 december. Kinderen kunnen in hun mooiste Frozen-outfit komen schaatsen en krijgen een mok chocolademelk. Ook kunnen ze op de foto met Koningin Elsa.

In de decembermaand worden er diverse kerstactiviteiten georganiseerd in het Alphense centrum. Benieuwd welke? Lees hier verder.



Reacties

Locatie