arrow_back

Informatieavonden project zonnepanelen in Alphen aan den Rijn


Wilt u ook graag uw steentje bijdragen aan een beter milieu en profiteren van een lagere energierekening?  

Energiek Alphen aan den Rijn realiseert het grootste postcoderoosproject van Zuid-Holland, samen met de gemeente en Golfclub Zeegersloot. Op de daken van het Rijnvicus-gebouw (voorheen SWA) en van de driving range van GC Zeegersloot komen 1.750 zonnepanelen. U kunt één of meerdere van deze zonnepanelen tegen een aantrekkelijk tarief kopen en zo zelf duurzame energie opwekken. Aan het project kunnen particuliere woningeigenaren, huurders, VvE’s en alle bedrijven met een kleinverbruikaansluiting deelnemen uit de volgende postcodegebieden: 2391, 2394, 2401 tot en met 2409, 2445 en 2471.

Wat levert het op?

Deelname levert een lagere energierekening op, meer duurzame elektriciteit in Alphen aan den Rijn en een beter milieu. Ook komt u in aanmerking voor kwijtschelding van uw energiebelasting. Energiek Alphen aan den Rijn (EA) werkt in dit project samen met de coöperatie Zon op Nederland, die al veel zonneparken met de postcoderoosregeling heeft gerealiseerd.

Belangstelling om deel te nemen?

Op 5 en 11 juni om 20.00 uur houdt Energiek Alphen aan den Rijn twee informatiebijeenkomsten voor belangstellenden in het gemeentehuis. Tijdens de avond krijgt u meer informatie over het project en de mogelijkheden. Meer informatie over het project kunt u vinden op energiekalphenaandenrijn.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de informatiebijeenkomsten (aanbevolen, niet verplicht).



Reacties