arrow_back

Informatiecentrum De Aarhof geopend


Vanaf 13 augustus 2021 is het informatiecentrum in De Aarhof geopend voor iedereen met vragen en ideeën voor de modernisering van het winkelcentrum. Het voormalige pand van Esprit is ingericht als huiskamer om op een laagdrempelige manier ideeën en informatie uit te wisselen die verband houden met de toekomst van het centrum.

Na het akkoord van de gemeenteraad met het ontwerp en de financiële uitgangspunten, is het woord aan de inwoners van Alphen. De verouderde Aarhof is toe aan een volledig nieuwe uitstraling met functies die aansluiten bij de wensen van vandaag. Dit betekent een complete modernisering van het winkelcentrum en de toevoeging van zo’n 300 woningen.

“De Aarhof is boven alles een winkelcentrum voor de Alphenaar. Er wordt met veel professionals vanuit verschillende disciplines gewerkt aan een nieuwe toekomst voor het winkelcentrum, maar het succes valt en staat bij de tevredenheid van de ondernemers en bezoekers. Juist daarom gaan wij graag met elkaar in gesprek. Via dit informatiecentrum hopen wij achter de verwachtingen en wensen van de Alphenaar te komen.”, aldus Marcel Dammers, projectleider bij SB.

Het informatiecentrum is geopend van 13:00 tot 17:00 op dinsdag, donderdag en vrijdag.Reacties