arrow_back

Inschrijven voor 3koppenland kan tot 22 oktober!


Afgelopen woensdagavond is de verkoop gestart van de 25 eengezinswoningen van het nieuwbouwproject Driekoppenland in Noorden. De avond bij Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn werd druk bezocht en de reacties waren enthousiast.

De inschrijving sluit op 22 oktober om 12.00 uur 's middags, dus heeft u interesse laat u dan informeren door de verkopende makelaar.

25 energiezuinige eengezingswoningen
De 25 energiezuinige en gasloze eengezinswoningen zijn verdeeld over drie woonblokken met fraaie en tussenwoningen en hoekwoningen op ruime kavels. Daarnaast worden de woningen gekenmerkt door de unieke ligging en het uitzicht op een boomgaard met park en speelruimte voor kinderen.

Duurzaamheid staat centraal
Gas is niet langer de toekomst voor het verwarmen van woningen. Daarom is er door ontwikkelaar Vink + Veenman ervoor gekozen de woningen gasloos te maken en te voorzien van een energiezuinig en duurzaam klimaatsysteem. Elke woning heeft een eigen bodemwarmtepomp die de woning voorziet van warmte om te verwarmen, te douchen en koude stroming om te koelen. Standaard komen er een aantal PV-panelen op het dak, die de elektriciteit opwekken.

Digitaal inschrijven kan tot 22 oktober
Op de website www.3koppenland.nl kunnen geïnteresseerden  zich tot maandag 22 oktober digitaal inschrijven voor de woning(en) van hun wens. Wanneer er een woonaccount is aangemaakt kan daarna direct met de inschrijving worden begonnen. Na de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen door middel van een loting welke zo spoedig mogelijk na de inschrijfperiode zal plaatsvinden.

Voor meer informatie over het project en de woningen kunt u terecht op de website www.3koppenland.nl of bij de verkopende makelaar Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn. Laat u informeren want over een week sluit de inschrijving al!



Reacties

Locatie