arrow_back

Inzamelacties voor de Voedselbank gaan weer van start en dat is hard nodig


Goed nieuws voor Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken. Er mag weer gestart worden met inzamelacties voor producten bij supermarkten. De eerste inzamelactie vindt op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus plaats bij de Hoogvliet in winkelcentrum De Atlas.

Het magazijn van Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken is altijd vol geweest aangezien zij altijd een buffer achter de hand hadden voor slechte tijden. Maar de slechte tijden zijn nu aangebroken. Het effect van de coronacrisis is duidelijk te zien op dit filmpje. Veel lege vakken en veel halve stapels. De aanvoer van de inzamelingsacties is nu al meer dan een jaar minimaal. 

De Voedselbank is dan ook erg blij dat de inzamelacties bij supermarkten weer van start kunnen gaan. De eerste inzamelactie om het magazijn van de Voedselbank weer te vullen, vindt plaats bij de Hoogvliet in winkelcentrum De Atlas op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus.

Hoe werkt het? Bij de ingang van de supermarkt vragen vrijwilligers van de Voedselbank of je één of meerdere producten extra zou willen kopen ter ondersteuning van hun klanten. Jouw donatie kun je bij de uitgang afgeven bij één van hun vrijwilligers.



Reacties