arrow_back

Jonas en Daniel nemen je mee door Alphen vanuit een ander perspectief


Al van kinds af aan waren Jonas en Daniel verzot op het maken van filmpjes. Nu hebben ze dat naar een hoger niveau getild door met een drone beelden te maken. Nu hebben zij de mooiste en meest herkenbare plekjes van Alphen van bovenaf in beeld gebracht.

Met het doel om met de drone een video te maken pakten Jonas en Daniel op een ochtend hun drone en camera, om vervolgens in de auto te stappen. “We hadden alleen niet zo’n zin om ver te rijden, dus toen kwam Daniel op het idee om een filmpje van Alphen te maken”, vertelt Jonas. “Op het internet had hij gezien dat dat nog niet echt bestaat, dus dat leek ons een mooie kans!”

De keuze voor welke locaties zouden worden gefilmd, was al snel duidelijk. “Bij het Zaanse Rietveld en de Zegerplas kom ik bijvoorbeeld baker om met een drone te vliegen. De rest van de locaties hebben we gekozen omdat wij vonden dat dat een mooie plek was om met een drone vast te leggen, bijvoorbeeld bij het oude gemeentehuis, het Alpherium en het centrum. Nog niet alle mooie plekjes staan erop, maar wat niet is kan nog komen!”



Reacties