arrow_back

Kast&Zo heeft het


Andrea Mollema is trotse eigenaar van Kast&Zo. Kast&Zo is gevestigd op De Werf, dé creatieve hotspot van Alphen aan den Rijn! Waarom ze zo trots is legt ze in dit artikel uit.

Van hobby naar droombaan

Andrea heeft altijd al veel interesse gehad in inrichting en interieur. Zo is ze bijvoorbeeld vaak bezig met de inrichting van haar huis, waar ze woont met haar man en twee dochters, en schildert ze regelmatig een muur of kast in een andere kleur.

Een aantal jaar geleden begon ze thuis in de achtertuin met het opknappen van meubels, zoals een oud krukje uit een kringloopwinkel of oma’s linnenkast, om het daarna via social media weer door te verkopen. Deze hobby nam steeds grotere vormen aan en deed Andrea, die van oorsprong mondhygiëniste is, besluiten om het roer om te gooien en te starten met haar eigen bedrijf.

Hiermee was Kast&Zo geboren. "Het was een bewuste en tegelijkertijd spannende keuze, maar ik heb er geen dag spijt van gehad. Lekker creatief bezig zijn, ondernemen en vooral klanten helpen, dat vind ik het mooiste wat er is. En dat ook nog eens op een hele toffe plek, De Werf, te midden van andere enthousiaste collega ondernemers", vertelt Andrea.

Duurzaam

Andrea vindt het mooi als een inrichting sfeervol is en dat je je erin thuis voelt. "Kleur en interieur spelen hierin een essentiële rol. Oude kasten en meubels hebben karakter en een verhaal. Het is niet altijd nodig om nieuwe spullen te kopen. Duurzaamheid vind ze daarom belangrijk. Door hergebruik van oude kasten, passen ze weer in een eigentijds interieur. Hoe leuk is het als klanten enthousiast reageren op hun nieuwe en toch oude meubelstuk." Dat is waar ze het voor doet en het stimuleert haar ook om iedere keer weer te beginnen aan een nieuw project. 

Uniek

De kasten bij Kast&Zo zijn stuk voor stuk net even anders en dat maakt ze zo uniek. De kasten, door Andrea persoonlijk ingekocht, worden door haar opgeknapt, met behoud van de authentieke stijl van de kast. Vervolgens geeft ze de kast een goed passende kleur of twist. "Als klant kan je zelf aangeven welke kleur je wenst en behoort een meubel op maat tot de mogelijkheden. Ook help ik klanten graag bij de (her)inrichting van een woning of zakelijke omgeving, zoals een kantoor, hotel of sportschool. Samen wordt er gekeken wat het beste past."

Ook zakelijk

De klanten van Kast&Zo zijn veelal particuliere klanten. Wel is het zo dat ook meer zakelijke klanten Kast&Zo weten te vinden. Zo heeft Kast&Zo kasten geleverd aan de De Stadsherberg, het nieuwe stijlvolle boutique hotel in de Raadhuisstraat 118 in Alphen aan den Rijn. "De kasten passen heel goed binnen de uitstraling van de Stadsherberg, waarin je stijlvol kan overnachten en eten in een huiselijke sfeer." Ook heeft Kast&Zo recent een stijlvolle pantry geleverd aan Dock Blue, de net nieuw geopende Personal Trainer facility aan de J. Keplerweg 10u in Alphen aan den Rijn.

&Zo

De naamgeving zegt het al, bij Kast&Zo kan je naast kasten ook terecht voor andere meubels en interieur accessoires. Tussen het assortiment aan kasten staan verschillende overige meubels zoals lampen, ladekastjes, bankjes, krukjes en toffe accessoires voor in je interieur. Het combineren van oud en nieuw maakt je inrichting compleet.

Welkom

Kast&Zo is elke zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00. Voor alle tijden daarbuiten kun je bellen voor een afspraak. Andrea is bijna elke dag aanwezig op De Werf en een afspraak is zo gemaakt. Zie www.kastenzo.nl voor meer wooninspiratie en contactgegevens. Andrea verwelkomt je graag bij Kast&Zo op De Werf, Industrieweg 4 in Alphen aan den Rijn. De koffie staat klaar!



Reacties