arrow_back

Lastige uitwedstrijden voor ARC en Alphense Boys


ARC reist zaterdag af naar Doorwerth om te voetballen tegen DUNO. In Alphen werd daarvan simpel met 5-0 gewonnen. DUNO staat op de gevaarlijke dertiende plaats met 25 punten. Dat zijn er vijf minder dan ARC, maar DUNO heeft nog een wedstrijd te goed.

Dat betekent dat ARC opnieuw van deze club zal moeten winnen, want anders komt de promotie/degradatiezone van lieverlee onverwacht toch nog heel dichtbij. DUNO verraste afgelopen zaterdag met een gelijkspel bij SC Feyenoord. Toch gaat het sportief gezien niet al te best de laatste tijd. In de tweede periode werd slechts eenmaal gewonnen. Het blijft toch een gevaarlijke en vooral ook wispelturige opponent. In een eerder stadium werd op eigen veld gewonnen van Sportclub Feyenoord en ook Achilles Veen werd met een 5-2 nederlaag terug naar huis gestuurd. Van datzelfde Achilles Veen werd overigens uit verloren. Het gaat op alle fronten overigens niet al te voorspoedig met DUNO Doorwerth, de club die vier jaar geleden nog in de tweede klasse uitkwam. Er zijn op zaterdag nog slechts drie seniorenteams, er is geen JO19 en ook heen JO17. Voor de toekomst ziet het er dan ook niet al te florissant uit.

Alphense Boys gaat naar Rotterdam om te spelen tegen Leonidas. In Alphen werd van deze tegenstander gewonnen. Wedstrijden tussen Alphense Boys en Leonidas bleken in de afgelopen jaren steeds meer dan het aanzien waard. Alphense Boys staat vijfde met 34 punten. Leonidas neemt de zevende plek in met 29 punten, maar speelde een wedstrijd minder. Eigenlijk verzamelde de club dertig punten, maar vanwege ongeregeldheden tijdens het duel tegen Hoogeveen werd er door de bond één afgepakt. Op eigen veld verloor Leonidas tot heden slechts één keer, te weten van Leonidas. 



Reacties