arrow_back

LISETTE GODART VERLAAT ALPHEN EN GEMEENTERAAD


“Ik doe dit met pijn in mijn hart. Ik keer terug naar mijn geboortestad Haarlem en mag dan niet in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn zitting hebben” aldus Lisette Godart, raadslid voor Nieuw Elan.
 
Lisette Godart kwam na de verkiezingen in 2018 voor Nieuw Elan in gemeenteraad. “Ik heb mij vooral ingezet voor het Midden- en Klein Bedrijf (MKB), winkels en winkelcentra, jeugd & gezin, wonen, jongeren en hun voorzieningen, sport en vooral met de vraag hoe wij met z’n allen samenleven en samenwerken.”
 
“Lisette is een harde werkster, die we zeker zullen gaan missen. Met haar innemende persoonlijkheid weet ze mensen voor haar standpunten te winnen en dat is toch waar het in de gemeenteraad om draait,” prijst Nieuw Elan fractieleider André de Jeu haar inzet.
 
Lisette Godart wordt in de raadvergadering van 22 april opgevolgd door Fatima Achahboun die tijdens de raadsvergadering van 29 oktober 2020 al werd beëdigd als raadscommissielid voor Nieuw Elan. “Fatima is al jaren actief lid bij ons in de vereniging en bij de fractie. In het dagelijks leven is Fatima re-integratie/ activeringscoach.
 
Ze is een prima opvolgster van Lisette,” vertelt
André de Jeu.


Reacties

Locatie