arrow_back

Maak kennis met Upp Living


Het leegstaande kantoorgebouw aan de Sacharovlaan in Alphen, waar jarenlang L’Oreal en Frames gevestigd waren, maakt straks plaats voor Upp Living.

Upp Living is een nieuwe, eigentijdse woonlocatie met maar liefst 190 luxe, hoogwaardig afgewerkte koop- en huurappartementen. Zeer centraal gelegen en op loopafstand van het station en het centrum. Ook zijn winkels, horeca en andere dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

Het woningaanbod van Upp Living is erg divers. Zo zijn er studio’s van circa 47 tot 59 m2 en appartementen van circa 81 tot 106 m2. De studio’s en appartementen zijn voorzien van een heerlijke tuin of balkon. De ruime penthouses met een woonoppervlakte van tot wel 93 m2 hebben een spectaculair dakterras. Ieder appartement beschikt over royale raampartijen, waardoor het daglicht tot diep in huis doordringt.

Tekst loopt door onder de foto

upp living 2 in 1.png

Vanzelfsprekend voldoet Upp Living aan de hoogwaardige duurzaamheidseisen en zijn alle appartementen gasloos en energiezuinig. Bewoners kunnen daarnaast ook gebruikmaken van de heerlijke groene binnentuin rondom het complex. Hier is altijd wel een schaduwrijk of juist zonnig plekje te vinden. In de ondergrondse parkeergarage onder Upp Living zijn parkeerplaatsen voor bewoners gereserveerd. Ook voor de fietsen is er een gezamenlijke berging aanwezig.

Dit voorjaar start de presale van het koopaanbod. Tijdens de presale worden ook de bandbreedtes van de prijzen bekend gemaakt.

Wil je niets missen van Upp Living? Je kunt je nu al aanmelden. Er is volop keuze, it’s Upp to you! uppliving.nl

Op bovenstaande foto's een sfeerimpressie van de nieuwe appartementen aan de Sacharovlaan. Op onderstaande foto de huidige situatie. 

sacharovlaan 2 foto gemeente.jpg



Reacties